Hem

Välkommen till HSB Brf Blåsut

Föreningen ligger i härliga Majorna, granne med Chapmans Torg, Gråberget och Jaegerdorffsplatsen samt med gångavstånd till Slottsskogen och fina promenadstråk utefter älven.

 

 

I Majorna råder småskalighet vilket representeras av den mångfald av småbutiker, restauranger och caféer som finns och verkar i stadsdelen.

Majorna har också ett rikt kultur- och föreningsliv. Här finns bl.a. bibliotek, utställningar, verksamma konstnärer, idrottsklubbar och olika evenemang.

Närhet till älven, kontakt med vatten och sjöfart samt utmärkta kommunikationer är ytterligare fördelar som bidrar till att göra Brf Blåsut i Majorna till en attraktiv förening att bo i.

Föreningen har elva hus, varav tre vid Gröna Gatan med sammanlagt 244 lägenheter samt åtta hus vid Blåsutgatan och Kabelgatan med sammanlagt 325 lägenheter.

Brf Blåsut är medlem i HSB Göteborg och har tillgång till den expertis och kunskap HSB besitter.

Vill du veta mer om vår förening så hittar du det i de senaste årsredovisningarna. Brf Blåsut årsredovisning 2014 och 2015


Är du boende medlem i Brf Blåsut kan du logga in för att få tillgång till mer information om föreningen. Login för boende

 

Kontakta gärna Brf Blåsut, epost brf.blasut@telia.com